Dringende oproep jeugdcommissie

14 februari 2022

Onze jeugdcommissie heeft als doel om de jeugd enthousiast te maken en te houden voor het tennis. We streven ernaar dat de jeugd zoveel mogelijk kan tennissen, plezier heeft in de sport en alle aanvullende activiteiten. In coronatijd is zijn we daarin beperkt maar het ziet ernaar uit dat het in 2022 ruimschoots kan worden ingehaald. 

Onze vereniging is gebouwd rondom en draait volledig op vrijwilligers. Zij zijn buddy bij het G-tennis, besturen, onderhouden het park, plannen toernooien, verzinnen leuke acties en activiteiten en zorgen voor subsidies waardoor wij met zijn allen kunnen genieten van een prachtig tennispark en de tennissport. 

De jeugdafdeling groeit en heeft dringend extra handen nodig. Daarom doen we een beroep op u/jullie om een steentje bij te dragen. Toernooien en competities ontstaan niet vanzelf, leuke activiteiten, feestjes en prijzen, het is niet vanzelfsprekend. 

We krijgen regelmatig feedback en ideeën van ouders door, kom ons helpen zodat we samen deze ideeën tot uitvoer kunnen brengen. Heb je veel of een beetje tijd, steek dat dan in de toekomst van onze vereniging en kom helpen bij de jeugd. 

Er is van alles te doen en als er meer vrijwilligers zijn wordt dit hoogstens een paar uurtjes per maand:

- Inventariseren, indelen, regelen en begeleiden van de competities (rood, oranje, groen, en junioren) in het voor- en najaar en in samenwerking en overleg met de tennisleraren.

- Organiseren van activiteiten (Wintercompetitie, BBQ toernooi, Game Night, etc.)

- Versieren van de kantine bij jeugd activiteiten Barbezetting tijdens competities en toernooien.

- Communicatie met potentiële nieuwe leden voor proeflessen

- Werven nieuwe jeugdleden hulp achter de schermen om de administratie bij te houden is zeer gewenst (denk aan indeling/opgave van de competitieteams, contact met de ouders, budget administreren, verslagen van activiteiten en foto’s voor op de site en social media).

Niet alleen ouders van kinderen die lid zijn, maar eventueel ook andere geïnteresseerden  zijn zeer welkom. De sportende jeugd en het enthousiasme, de lachende gezichten als beloning.

Doe mee met de jeugd, stuur een mail naar [email protected] 

Namens bestuur en Jeugdcommissie TC De Snelle Sprong,

Joep en Mechelle

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 77 373 5460

Tennispark TC De Snelle Sprong

Windhond 253
5932 AN Tegelen

KVK-nummer

64701646