G-tennis

Onze G-groep
Op dit moment bestaat onze groep uit 14 tenniss(t)ers met een verstandelijke- en/of lichamelijke beperking. Het jongste lid is 16 jaar en het oudste lid 65. Eén tennisser maakt gebruik van een rolstoel. Het tennis is aangepast. Al gebeurt het langzaam of snel. Het maakt niet uit op welk niveau je speelt. Het belangrijkste doel is plezier te hebben in het spel en bezig zijn met bewegen.

Training
De trainingen vinden plaats op zaterdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur. De trainer wordt daarbij geholpen door 2 senior-/juniorleden die vrijwillig als buddy bij de training aanwezig zijn. De groep buddy’s bestaat uit ongeveer 15 leden. Na de training wordt altijd nog een kopje koffie gedronken en de week doorgenomen, want ook binnen het G-tennis staat gezelligheid en plezier voorop! Als je begint, leert de trainer je het spelen van de bal en de technieken van het tennisspel. Ook het gebruik van een rolstoel voor noodzakelijke wendingen komt aan de orde.

Proeflessen
Heb je zin om ook te gaan tennissen, kom dan eens geheel vrijblijvend kijken. Je kunt ook mee doen aan 3 gratis proeflessen.

Kosten lidmaatschap en training

De kosten van de training bedragen €110, - per jaar. Dit is exclusief de contributie voor het lidmaatschap van Tc De Snelle Sprong. Deze bedraagt €35,- voor leden tot en met 17 jaar en €65,- voor leden vanaf 18 jaar. Het jaar waarin je de genoemde leeftijd bereikt moet de daarbij behorende contributie voldaan worden.

Het park
Je kunt het hele jaar op de buitenbanen spelen. Natuurlijk afhankelijk van de weersgesteldheid.De lager gelegen tennisbanen zijn middels een nieuw aangelegde hellingbaan voor iedereen goed bereikbaar en toegankelijk. Voor dit jaar is ons streven een rolstoeltoilet met doucheruimte te realiseren zodat wij in de toekomst ook andere G-clubs op ons park kunnen ontvangen.

Activiteiten
Behalve de training worden natuurlijk ook diverse toernooien al of niet samen met de senioren georganiseerd.

Ons streven is een zo groot mogelijke integratie van de G-sporter binnen onze vereniging.

Informatie
Voor meer informatie kun je contact op nemen met:
de trainer : Theo Smeets, telefoonnummer 06-20996957 of e-mail [email protected]
bestuurslid : Wim Tosserams,  telefoonnummer 077-4751826 of e-mail [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 77 373 5460

Address

Windhond 253
5932 AN Tegelen