Lidmaatschap

Tc De Snelle Sprong heeft verschillende vormen van lidmaatschap

Senioren € 145,- 
Niet lessende jeugd  € 65,-
Lessende Jeugd  Zie pagina Jeugd
Studenten € 85,- 
G-tennissers € 65,- 
G-tennissers jeugd € 35,-

 Je bent senior als je in het jaar dat je je aanmeldt, 18 wordt of bent.

Daarnaast betaalt elk senior lid € 45,- per jaar vrijwilligersbijdrage. Je kunt deze €45,- terug verdienen door een paar uur per jaar vrijwilligerswerk te doen voor de tennisclub.

Betaling van contributie en vrijwilligersbijdrage

Begin februari ontvang je via uw opgegeven emailadres een uitnodiging tot betaling middels overboeking op het bankrekeningnummer van de club. Mochten er bijzondere situaties zijn, dan kun je in overleg met penningmeester een regeling treffen. Die mogelijkheid zal per aanvraag worden beoordeeld.

Wachtgeldregeling

We hebben ook een een wachtgeldregeling. Dit houdt in dat als je gedurende het jaar geblesseerd raakt waardoor je niet meer kunt tennissen, je een deel van de contributie terug betaald krijgt. Je kan door de omstandigheid namelijk geen gebruik maken van het lidmaatschap. Vanaf het moment dat je aangeeft geblesseerd te zijn bij de penningmeester, wordt de restitutie berekend. Het jaar erna is men weer volledig contributie verschuldigd tenzij men zich voor 31 december afmeldt. Achteraf melden kan uiteraard niet.

Afmelden

Lidmaatschap van de vereniging geldt tot 31 december van het jaar en wordt automatisch verlengd. Afmelden als lid voor een volgend jaar moet voor 31 december gebeuren. Anders worden minimaal € 25,- kosten in rekening gebracht.

Bijzondere regeling

Als je je als seniorlid aanmeldt in het lopende jaar, dan geldt er een bijzondere regeling.

Januari € 145,-
Mei € 100,-
September € 50,-

Bij nieuwe leden die zich aanmelden na 1 juli als lid wordt de vrijwilligers bijdrage gehalveerd, dus € 22,50 en 4 uur vrijwilligerswerk

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 77 373 5460

Address

Windhond 253
5932 AN Tegelen