Jeugd

Tenniskids

Tc De Snelle Sprong werkt met het speciale tennisprogramma Tenniskids. Dit is een lesprogramma van de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond). Ieder kind tot en met 12 jaar speelt (afhankelijk van leeftijd en niveau) in zijn eigen kleur rood, oranje of groen, met aangepaste baanlengte en aangepaste tennisballen. Vanaf het eerste begin kun je al mee doen.

Jongens en meisjes vanaf 12 jaar zijn natuurlijk ook van harte welkom bij onze club. De tennislessen zijn dan op een groot veld.

Trainer

De tennislessen worden gegeven door de trainsters van Tc De Snelle Sprong, Ellis Franssen en Gaby Franssen van Tennis Management Limburg (TML). Ellis en Gaby zijn gediplomeerde trainsters die op een leuke en gedreven manier de jeugd boeit met techniek en tactiek en de kinderen hun talent laat benutten en groeien in het fantastische tennisspel.

Kosten en aanmelden

Op jaarbasis worden gegarandeerd 30 lessen van 1 uur verzorgd. De kosten van een tennisles zijn €6,50. De kosten voor 1 jaar zijn €195. Bij tussentijds instromen zijn de kosten naar rato. De dag en tijd van de les worden in overleg gepland. In principe worden de lessen gegeven in groepen van maximaal 8 jongens en meisjes. In de vakantieperiodes zijn er geen lessen. Bij regenweer wordt de training omgezet in een theorieles. Het lesgeld betaal je rechtstreeks aan TML. Als je vragen hebt of je wilt je aanmelden, dan kun je een mail sturen naar [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 77 373 5460

Address

Windhond 253
5932 AN Tegelen