Jeugd

Wat leuk dat je bij ons wil komen tennissen!

Stuur gerust een mail om een proefles te plannen naar [email protected]De jeugdcommissie zorgt voor een proefles met de trainers van Tennis Management Limburg. Zo zie je meteen ons tennispark en maak je vast kennis met de trainers. Hier beneden vind je alle informatie over ons Jeugd Totaallidmaatschap.

De Snelle Sprong Jeugd Tennis Totaal lidmaatschap

Vanaf 2019 biedt Tc DSS het Jeugd Tennis Totaal lidmaatschap voor de jeugd aan. Dat is een jaarlidmaatschap waarmee 1 bedrag per maand wordt betaald voor lidmaatschap, training, activiteiten, clubshirt en wedstrijden.

Wat zit er in het Jeugd Tennis Totaal lidmaatschap en wat kost het?

Alle Jeugd t/m 17 jaar maakt gebruik van het Jeugd Totaal lidmaatschap. We hebben het Jeugd Tennis Totaal lidmaatschap samengesteld voor alle jeugdleden, dus voor elk jeugdlid dat traint.

Jeugd Tennis Totaal lidmaatschap Plus (met 1x training)

Voor alle jeugd: rood, oranje, groen en geel

 • Lidmaatschap van Tc DSS, waarmee
  ieder lid zo vaak kan tennissen als hij /
  zij zelf wil;
 • 1 x per week training op de banen van
  Tc DSS (zomer en winter), 32 weken in
  totaal
 • De KNLTB junioren competitie (Geel)
  of de Tenniskids competitie (Rood,
  Oranje en Groen)
 • Interne toernooien, zoals de
  Wintercompetitie en Mini-Maxi toernooi
 • Clubkampioenschappen
 • Alle andere leuke activiteiten die de
  Jeugdcommissie organiseert, zoals de
  Game Night.

Kosten: € 29 per maand (all-in)

Jeugd Tennis Totaal lidmaatschap Top (met 2x training)

Voor alle jeugd: rood, oranje, groen en geel

 • Lidmaatschap van Tc DSS, waarmee
  ieder lid zo vaak kan tennissen als hij /
  zij zelf wil;
 • 2 x per week training op de banen van
  Tc DSS (zomer en winter), 32 weken in
  totaal
 • De KNLTB junioren competitie (Geel)
  of de Tenniskids competitie (Rood,
  Oranje en Groen)
 • Interne toernooien, zoals de
  Wintercompetitie en Mini-Maxi toernooi
 • Clubkampioenschappen
 • Alle andere leuke activiteiten die de
  Jeugdcommissie organiseert, zoals de
  Game Night.

Kosten: € 43 per maand (all-in)

Deze bedragen zijn van toepassing vanaf maart 2023. Kleine prijsstijgingen zijn in de toekomst mogelijk vanwege verhoging van de contributie of trainingsprijzen.

Subsidie Jeugdfonds Sport en Cultuur

Niet alle ouders hebben voldoende inkomen om de contributie van de verenigingen voor hun kinderen te betalen. Door de gevolgen van de corona crisis zijn er nog meer mensen in financiële moeilijkheden. Voor de kinderen is het erg belangrijk om mee te kunnen doen in een vereniging voor sport en/of cultuur. De gemeente vindt dit ook erg belangrijk en ondersteunt dit fonds jaarlijks met subsidie. De gemeente Venlo heeft in samenwerking met Jeugdfonds sport en cultuur een flyer gemaakt. Zie ook die website van het Jeugdfonds

Training

Een belangrijk onderdeel van het Jeugd Totaal lidmaatschap vormt uiteraard de training.
Omdat het Jeugd Tennis Totaal lidmaatschap gelijkloopt aan het schooljaar, hoef je maar een keer per jaar in te schrijven voor de trainingen. De inschrijving geldt dan voor de periode van september tot en met augustus.

Bij de inschrijving voor de tennislessen maak je een keuze:

 • Plus-abonnement, dus 1 keer per week trainen (gedurende 32 weken). Hiermee kies je dan voor het Jeugd Tennis Totaal lidmaatschap Plus.
 • TOP-abonnement, dus 2 keer per week trainen (gedurende 32 weken). Hiermee kies je dan voor het Jeugd Tennis Totaal lidmaatschap Top

Trainers
De tennislessen worden gegeven door de trainsters van Tc De Snelle Sprong, Anouk en Gaby van Tennis Management Limburg (TML). Anouk en Gaby zijn gediplomeerde trainsters die op een leuke en gedreven manier de jeugd boeit met techniek en tactiek en de kinderen hun talent laat benutten en groeien in het fantastische tennisspel.

Tc De Snelle Sprong en Tennis Management Limburg werken met het KNLTB lesprogramma Tenniskids. Ieder kind tot en met 12 jaar speelt (afhankelijk van leeftijd en niveau) in zijn eigen kleur rood, oranje of groen, met aangepaste baanlengte en aangepaste tennisballen. Vanaf het eerste begin kun je al mee doen.

Na het doorlopen van het Tenniskidsprogramma stromen de kinderen vanaf ongeveer 12 door naar de junioren. Ze spelen dan met de normale ballen op het volledige veld.

Betaling

In bovengenoemde bedragen is de subsidie, die De Snelle Sprong voor de training van ieder jeugdlid verstrekt, al verwerkt. Om te bevorderen dat jeugdleden 2x per week trainen, wordt op het TOP-pakket de meeste subsidie gegeven.

Lidmaatschap vereniging

Het Jeugd Totaal lidmaatschap loopt van september tot en met augustus van het jaar daarna. Hiermee loopt het lidmaatschapsjaar gelijk aan het schooljaar. Tussentijds aanmelden is uiteraard mogelijk.
Het opzeggen van het lidmaatschap – wat wij uiteraard niet hopen – kan door een mailtje te sturen naar [email protected]

Opzeggen van het Jeugd Tennis Totaal lidmaatschap moet uiterlijk op 31 juli gebeuren. De opzegging geldt dan met ingang van 1 september van dat jaar.

Jeugd die geen lessen volgt, kan wel lid worden van de vereniging voor € 65 per jaar. Je kunt dan het hele jaar vrij tennissen en deelnemen aan de juniorencompetitie.

Clubshirt

Het Tc De Snelle Sprong clubshirt zit inbegrepen in de prijs van het totaal lidmaatschap. Als je namens Tc De Snelle Sprong meedoet aan de competitie of aan toernooien, ben je verplicht het clubshirt te dragen.

Vragen of meer weten?
Aarzel dan niet en neem contact op met de jeugdcommissie! Spreek ze aan bij een van de activiteiten of stel de vragen per e-mail [email protected]

 

Flyer sport en cultuur.pdf pexels-rodnae-productions-8224456.jpg meisje 2 8224482.jpg meisje -productions-8224636.jpg pexels-rodnae-productions-8224456.jpg

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 77 373 5460

Tennispark TC De Snelle Sprong

Windhond 253
5932 AN Tegelen

KVK-nummer

64701646